Okos Cikkek

Okos Cikkek

Az Ecom Testvérek újta az E-kereskedelem csúcsára

2024. január 26. - Okos Cikkek

Az Ecom Testvérek újta az E-kereskedelem csúcsára

A három évvel ezelőtt kezdődött, mesés sikertörténet egy különleges testvérpárral, az Ecom Testvérekkel folytatódik, akik a Covid-járvány idején, Olaszországból indították el vállalkozásukat. A torinói születésű, de részben magyar származású fiatalok a pandémia által sújtott időszakot nem tétlenséggel töltötték. Tizenhat és tizenhét éves korukban, a lezárások alatt, az iskolai tanulmányaik mellett számtalan online kurzust végeztek el, hogy alaposan felkészüljenek az e-kereskedelem világában való boldogulásra.

ecom_testve_rek_1.jpeg

Ez a kitartás meghozta gyümölcsét: ma már az Ecom Testvérek nevük szerte Európában, sőt a világon is ismertté vált. Az Ecom Testvérek a H-COMMERCE nevű tanfolyamukkal másoknak is segítenek elérni a sikert az online üzleti világban. Hisznek abban, hogy a megfelelő tudással és támogatással bárki képes lehet hasonló sikereket elérni. E programjuk keretében a résztvevők minden szükséges ismeretre szert tehetnek az e-kereskedelem területén: a nyerő termékek kiválasztásától kezdve a marketingen át az adózáson keresztül a vállalkozásuk bővítéséig. A tanfolyamukra jelentkezők között sok a fiatal, de akadnak idősebb, 50 év feletti tanulók is. Az Ecom Testvérek YouTube-csatornájukon megosztott sikersztorik révén tovább inspirálják a közönségüket.

Eleinte nem ment zökkenőmentesen

Az Ecom Testvérek vállalkozása nem ment zökkenőmentesen az elején. Számos projektet és üzleti ötletet próbáltak ki, és ezek közül több is kudarcot vallott. Ezekből tanulva folytatták a munkát, hatalmas lemondások árán. Személyes életüket, mint a partik és a szórakozás, háttérbe szorították, csupán a sportot tartották meg, mint szenvedélyüket. Barátaiknak sem merték elmondani, mit csinálnak, ennyire tartottak a kudarctól. Azonban kitartásuk eredményeképpen több millió dolláros forgalmat generáltak, különösen a kelet-európai e-kereskedelmi piacon.

Az Ecom Testvérek vállalkozásukat Olaszországból irányítva a magyarországi, és ezzel együtt a teljes kelet-közép-európai régióra fókuszáltak. Kezdetben a dropshipping módszerrel kezdtek, ahol a termékeket nem tartották raktáron, hanem harmadik felektől rendelték meg. Később áttértek egy célzottabb üzleti modellre, ahol már saját magyarországi raktárukból kínáltak termékeket, gyors, két napos szállítással és utánvéttel.

Nemcsak a szakmában tűntek ki, hanem személyes életükben is

Az Ecom Testvérek az e-kereskedelem terén elért sikereikkel nemcsak a szakmában tűntek ki, hanem személyes életükben is jelentős tapasztalatokra tettek szert. A fiatalabbik testvér még a gimnáziumi tanulmányai mellett kezeli a vállalkozásukat, valamint az Instagram csatornájukat, amely több mint 40 ezer követővel büszkélkedhet, miközben kiváló zongorista is.

Sikereik eléréséhez több százezer eurót fektettek képzésükbe, mivel céljuk nem csak a piaci résztvevők közé tartozni, hanem a legjobbá válni. Aktív jelenlétük a közösségi médiában, többek között a TikTokon is, folyamatosan frissülő tartalommal segíti őket ebben. Az Ecom Testvérek hangsúlyozzák a magyar fogyasztók bizalmatlanságát, és azt, hogy fontos számukra a gyors szállítás és az utánvétes fizetési lehetőség. A minőségi termékek biztosítása érdekében kínai ügynökük segíti az Ecom Testvéreket a gyártókkal való kapcsolattartásban és a termékek kiválasztásában.

Az Ecom Testvérek egyik legnagyobb büszkesége, hogy a vállalkozásuk elindítása után nem sokkal már képesek voltak luxusnyaralással meglepni az egész családjukat, biztosítva számukra olyan élményeket, amelyekről korábban csak álmodoztak. Ez csak a kezdet, hiszen még hosszú és ígéretes karrier áll előttük.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://okoscikkek0.blog.hu/api/trackback/id/tr9018311953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása