Okos Cikkek

Okos Cikkek

Raklapos állványrendszer és polcos állványok tökéletes kivitelezése velünk!

2020. május 28. - Okos Cikkek

Vállalkozásunk a logisztika, raktártechnika és üzemberendezés, raktári tároló rendszerek, irodai rendszerek területén szolgál teljes körű szolgáltatást. Partnereink elképzelései alapján, ez magába foglalja az ingyenes állványrendszerek helyszíni felmérést, mérnökeink által végrehajtott logisztikai folyamatok tervezését, raktári állványok elvégzését és a kiviteli tervek elkészítését, az optimális berendezéshez szükséges tároló, anyamozgató és anyagtovábbító együttesek kiválasztását, gyártatását és képzett szerelő csapatunk által történő raktári állványok helyszíni kivitelezését, a berendezések üzemeltetését végző dolgozók betanítását és a telepített állványrendszerek későbbi karbantartását. 

2012-06-28_eger_kovacs-tuzep_008.jpg

A raklapos állványrendszer között a következő típusok a legnépszerűbbek: Soros raklapos állványrendszerekA soros raklapos állványrendszer olyan hagyományosnak tartott raklaptároló polcok, amelyek a raklapon elhelyezett áruk elhelyezésére szolgálnak. Az összes raklapos állványrendszerek szabadon hozzáférhetőek a kiszolgáló folyosóról, a be- illetve kifelé való mozgatást a targonca végzi. A tökéletes stabilitás érdekében és a munkavédelmi előírásoknak és a raktártechnika számára megfelelve a soros raklapos állványokba minimum 2 darab állványrendszer gerenda-szint kell. Az állványkeret magába foglal oszlopokat, ferde- és egyenes merevítő pálcákat, továbbá fém talpakat melyek segítségével alapcsavarral a talajhoz kell rögzíteni az állványt. Standard EUR raklap esetén a soros raklapos állványrendszer mélysége 1000-1100 mm. Magassága a tárolásra alkalmas rakatok magasságától illetve a tárolási szintegységek számától függ. Egy szinten minidg 2 darab tartógerenda kell, melyekre a rakatok felhelyezése történik. Az állványrendszer tartógerenda hossza általában 1800 és 2700 mm standard EUR raklap esetén. Raktári tároló rendszerek, irodai rendszerek. Továbbá a raklapos állvány számára sokféle gyártási hossz hozzáférhető, igénytől függően. A tartógerenda teherbírása nagyon magas, egészen a 100-200 kg-os rakat tömegtől a 2000 kg-os rakat tömegig. A raklapos állvány teherbírására befolyással van az anyagvastagság és a gerenda vastagság.

 

Bejárható és raklapos állványrendszer: A bejárható vagy átjárható állvány a tömbösen tárolt rakatok esetében használt raklapos polcrendszer. Ilyenkor a rakatokat síneken tároljuk, amelyeknek a hossza függ a rakatok számától illetve a tömb mélységétől. Ezeknek a raklapos állványrendszer szolgáltatásoknak az az előnye, hogy kis alapterületű raktárakban, nagy rakatmennyiség tárolása is megoldható egy kiszolgáló folyosóval. A bejárható állvány ki- és betárolási oldala ugyanaz, míg az átjárható állványnál a tároló csatorna másik oldalán történik a betárolás, a második oldalán pedig a kitárolás. Egyedi raklapos állványokA raklapos állványok alkalmazása igen széleskörű, köszönhetően annak, hogy a polcos állványrendszer és tartó gerendák méretét és teherbírását a soros raklapos állványrendszer esetén felmerülő egyedi elvárásoknak megfelelően lehet gyártani, továbbá számos kiegészítővel bővíthetőek. Ezért tehát a raklaptároló állványokat raklapok tárolásától eltekintve lehet használni táblalemez tárolónak, szálanyag tárolónak, nagyobb tömegű dobozos termékek tárolására kézi kiszolgálással, alkatrészek tárolására is. Abban az esetben, ha Önnek egyedi igénye merülne fel, és nem hagyományos módon szeretné tárolni a termékeit, kérjük vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal! Polcos állványok, Lemezpolcos állványokJelentősen sokoldalú, egyszerűen összeszerelhető polcos állvány vagy lemezpolcos állványok akár 150 kg polconkénti megoszló terheléssel. A keretek összetétele és kiépítettsége lehetővé teszi, hogy több teherbírási kategóriában a lehető legjobb megoldást nyújtsa a kis áruk vagy a dobozos áruk tárolására. Könnyen, egyszerűen összeépíthető, bővíthető rendszer. Ahol a polcos állvány 300-800 mm mélységű 600-1500 mm hosszúságú méretben és kialakításban készülnek el, e tulajdonságai által a felhasználhatóságuk bárhogyan megoldható. A polcos állványok és a polcos állványrendszer csavarkötés nélkül speciális klipszekkel rögzíthetőek a tartóoszlopokhoz.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://okoscikkek0.blog.hu/api/trackback/id/tr9915727272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása